Why This To Read?


Birkaç gündür google semantik bunu çıkarıp duruyor karşıma. "İlgini çekebilecek haberler" başlığı altında. Oysa google semantik her gün haber listesini yeniliyordu normalde.

Bu haberi bana kasıtlı gösterdiklerini düşünüyorum. Dünkü hacker saldırısından sonra kozmos diye bir şeyin kaldığına artık hiç inancım yok.

Bu haberde Snowden, günahsız ve bir o kadar bilgisiz bir sabiiyle bir ömrün geçemeyeceğini, bu beraberliğin kişileri cehalet batağına sürükleyeceğini ısrarla vurguluyor.

Oysa CIA ve Pentagon üst aklı, kişilerin sabiiyle birlikteliğine sıcak bakıyor diye biliyorum.

...

Benim bu konudaki düşüncemi soracak olursanız... Çok da üzülmem kişiler sabiilerden ayrılırsa. Artık bu olay, partner değiştirme meselesi, fırından taze ekmek almaya döndü. Alıp yiyorsunuz. Yedikçe biteceğini de biliyorsunuz. Ve bitince gidip tazesinden 1 tane daha alıyorsunuz.

Aşk diye bir şey varmış(!)

Evet var. Ama şu an parmaklarına dokunamayacağım kadar uzağımda ve dokunmaya yeltenirsem ihtimal ki bu dikbaşlılığımın cezasını hayatımla ödeyeceğim.

Ne kadar ışıltılı ve umut vadedici bir senaryo değil mi?

---

So why does google serve me that news again and again? Do they want to manipulate me somehow? What kind of treatment does this secret message carry out?

And the most important quest: What do you think me to do?

0 comments:

Yorum Gönder